Monday, October 31, 2011

INDULGING MY TONGUE WITH BELGIAN CHOCOLATE

Akhirnya dapat juga melampiaskan nafsu makan eskrem MAGNUM
Punya la teringin semenjak nengok iklan kat tv
Yang konon dapat royal treatment tu..

Sementara menunggu hasben OT, pi terjah Petronas
terus tuju peti aiskrim WALLS, terus aim eskrem plastik cokelat
Tapi kena pilih jugak sebab Magnum ni ada 3 perisa


Aku beli yang almond instead of classic. 
Yang truffle aku tak minat sebab terlalu banyak rasa coklat. Nanti cepat muak.
Tak sabo nak makan...Come to mama!!!


Ni rupa sebenar eksrem Magnum tu.. Penuh dengan almond kat coating tu.. Sedap...




Dalamnya pulak perisa Vanilla.. Sesuai untuk orang yang sakit mulut cam aku..heheheheh. Tekstur eskrem tu sangat creamy & yummy..


Tengok plastik yang belah dalam lak kaler gold... Very the royal tau..


Rasa nak beli lagi la.. Harga cuma RM3.90 je satu....

8 comments:

Me said...

sgt heaven.. eden almost hari2 layan ini eskrem... triffle eden x minat.. so far klasik je layan sbb tak jumpa lagi yg almond asik abis je kat kedai uwaaaaaaa isk isk isk...

yana halim said...

memang jadi feveret adik beradik sekarang nih. paling suka yg almond....pergghhh

Dalila Hamid said...

x pernah makan lagi.... tapi selalu beli kat giant yg rm1.50 buat stok peti ais...hhee..

Dalila Hamid said...
This comment has been removed by the author.
Dalila Hamid said...
This comment has been removed by the author.
salina said...

ye lah akak.. saya bila stress mesti beli dan makan dalam kereta sambil termenung.. at least lega sikit rasa kepala bila aiskrim sejuk2 masuk lam mulut.. hehe

azian said...

sy dah mkn dua...rege tak henggat!!!!
suka almond....sedap kan kl kita pandai buat sendirik...verangannnn...

sW33tdARLiNG said...

hmmmmmm sedapnyaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...