Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 10, 2011

INI NAMANYA BAPAK SETAN

Berita yang menyayat hati & disusuli oleh maki hamun oleh semua orang.
Memang mengundang kemarahan betul. Memang bapa durjana..BAYI 23 HARI DILIWAT BAPA KANDUNGGombak: Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya yang berusia 23 hari di dalam bilik dirumahnya  di Taman Sunway, Batu Caves, kelmarin.

Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan  kesakitan itu langsung tidak diendahkan bapa durjana, sebaliknya menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya menggunakan tangan dengan kuat, sekaligus menambah derita si kecil.

Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa yang berusia 39 tahun kira² jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.

Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa juga turut cedera. ** Semakin hari semakin ramai yang bertuankan nafsu...


5 comments:

alimaz kembara terasing said...

celaka....sial...

Eryati said...

keji...bodoh punya bapak setan

Qhaifa Nur said...

memang setan punya bapa...
tak kira sapa mangsanya...

yana halim said...

setan sungguh! grrrrr...

layar_lara said...

layak ke dia di gelak bapa.....!!! dia lelaki bangsat