Friday, October 21, 2011

AISEMEN.... FLIGHT DELAY LA PULAK

Yey..yey.. 3 more weeks to fly...
[bajet jakun dapat naik kapal terbang]

Insya-Allah bulan depan aku & family nak gi cuti² ke Langkawi
Lama dah booking tu.. dari bulan Jun lepas
Kalau ikutkan flight kami pukul 3.30 petang
tup..tup.. 2 hari lepas dapat sms dari Firefly kata flight kitaorang delay sampai kul 5 petang
Ok, redha je la


Pastu pagi kelmarin, dapat call dari Firefly
Dia tanya ada tak aku dapat sms pasal flight delay tu
Aku cakap la ada
Pastu aku tanya la konfem ke idak pasal waktu tu
Orang tu cakap konfem, pastu dia bagi tau flight balik pulak awal sejam dari waktu asal
Patutnya flight balik aku kul 1.00 tgh tapi diawalkan ke pukul 12.00 tgh.
Hampehnya...... makin singkat la waktu aku jejak kaki ke Langkawi.. BENCI!

8 comments:

atty's said...

kalau balik lewat ..besh gak kan..

Kakzakie said...

Tak apalah Langkawi tu kalau dapat lawat sehari suntuk pun dah boleh katakan boleh sampai semua tempat. Tapi syoknya kalau shopping tu jadi lupa masa berlalu...

munna said...

wah bestnya.... munna tak pernah lagi ke Langkawi....

Ardini Humaira said...

takpe2
buleh tengok2 barang kat epot dulu hhehe

Sidratul Muntaha said...

selamat menjakunkan diri naik kapal..
akakkaa...
aku kena pergi bulan 12 nnti
keje time LIMA!!

dela said...

boleh cuci mata kt airport dulu... :)

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. pergi langkawi.. bestnye.. saya pon x sampai2 lagi kat langkawi nih..

Mak Izz said...

wah.. 3 minggu lg nk terbang ke Langkawi ye. hari tu sy pergi naik air asia, firefly x pernah lg. nt nk cuba la (yelah tu) hihi..

sy bz pindah umh & ofis skrg. x smpt lg nk abeskan update entry langkawi tuh. tp bwk anak kecik2 byk tmpt best x blh pergi. mcm syani anak dh besar2 lg la syok. ke..... nk pulun shopping je? ^___^

slmt bercuti! semoga enjoyyyy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...