Monday, October 31, 2011

TOLONG!!! ANGRY BIRD MASUK RUMAH

Tajuk tak boleh blah langsung.. tah apa²
Kat rumah aku sekarang ada 2 ekor angry bird tau
Kaler hijau & kaler merah

Dua ekor angry bird yang mahal ni beli kat ekspo konvo UiTM  la
RM7 seekor... mahal mengalahkan pasar malam


Yang hijau tu Adib punya
Yang merah tu Yaya punya


Tuan punya angry bird
[muka cam angry jer...]
eh..eh.. baju dia sama kaler la dengan burung dia..


Satu lagi pose yang tak marah..heheheh
Masa ni tuan burung yang satu lagi pegi sekolah..


Ini gambar 5 hari lepas
Sekarang dua² angry bird tu dah mati... 
Tah cemana bebudak ni main, sampai kempis belon tu dibuatnya
last² humban je la dalam tong sampah


12 comments:

Qhaifa Nur said...

kalau dulu upin ipin sekarang angry bird pulak..

yana halim said...

akak bayangkan rm14 buang dlm tong sampah. ekeke.... (tensi betol dgn harga barang2 skrg nih.)

|| NaFiRaa || said...

my anis pon ngah kemarut ngan angry bird..semua bende dia nak angry bird.. buku,pensil,menan.. semua lah.. jap lagi mama dia plak angry..muehehehe

gedek! said...

cantiknya rumah kamu... kemas je...

kakyong said...

skrg ni laku sungguh angry bird nih.. tp anak2 kakyong masih belum kenal dgn angry bird.. selamat..

SYANI said...

Qhaifa,
Time Aleeya dulu glamer Hello Kitty.

SYANI said...

Kak Cho,
RM14 terjun ke tong sampah..huhuhu

SYANI said...

Nafiraa,
Aleeya dulu pun pernah kemaruk gak tapi pas pujuk² dia tak angry bird. Tapi dia nak barbie la pulak... pingsan!!

SYANI said...

Uncle,
First time orang lelaki puji rumah saya... terima kasih..

SYANI said...

Kak Yong,
baik le deme tak kenal, kalau dah kenal jenuh nak layan kehendak deme..

♥MAMASYAZA♥ said...

kat tempat akak ari tu belon angry bird ni dijual dgn harga rm5. anak2 dah tak boleh nak melangkah bila tgk belon tu, geram sgt

mr icham said...

aku beli kat kompleks haji kelana jaya...bertahan 2-3 jam jer...lepas tue, punah...dah la mahal...rm7 kot...ambik kesempatan betoi penjual tue...DEMMIT!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...