Monday, October 10, 2011

LANGKAWI : NAK STAY HOTEL MANA?

Lagi sebulan nak pi cuti² Langkawi [tak sabonye...]
Tapi hotel pun tak booking lagi
ni tengah juling bijik mata menggoogle hotel² kat Langkawi


Any suggestion please..... Nak stay 4D3N kat sana [Kami 4 beranak je]


Kalau boleh kecuali hotel² ni:

Honeymoon (2004) ---> Langkasuka Resort [rasanya sekarang under renovation]
2nd trip (2007) ---> The Lanai Beach Resort Langkawi
3rd Trip (2010 ) ---> Langkawi Chalet, Kuah

Kot² sape² yang baru balik Langkawi, boleh habaq kat aku hotel mana hangpa duduk.

11 comments:

Ya ALya said...

langkawi pun tak pernah jejak lagi ni.....

Nurul Aznil said...

salam,

kami 2 kali pergi dok kat tok senik. tak ramai orang, suasana kampung, nyaman, di tengah antara pantai cenang - kuah.

sebelum tu twin peak dekat area kuah.

Me said...

eden suka helang hotel.. sebelah airport ;)

PinKy MoMMa said...

dulu ai stay dekat bella vista hotel..nice hotel baru renovation :)

nak ke kuah sangat dekat..apatah lagi ke jetty utk lepak lepak minum petang di jco donut hehe..

from room boleh tgk sunset sebab facing pantai..

SYANI said...

Ya Alya,
Rugi tak pi Langkawi.. Best!

SYANI said...

Nurul Aznil,
Tok Senik tu cam dalam hutan sikit kan?? Cam scary jer..

SYANI said...

Kerul,
Aku tanya Helang Hotel tu dah fully booked la time aku nak pi tu... Kalau tak memang senang kan?? Jalan kaki je gi epot.

SYANI said...

Pinky Momma,
Bella Vista cam best juga yer... Thanks!

SYANI said...

Pinky Momma,
Bella Vista cam best juga yer... Thanks!

gedek! said...

tak pernah sampai langkawi...

huhuhu

Azie Ramli said...

helang hotel...best..besar n selesa...aku pi 4 tahun lepas dok sana hehehe...akupun cam nak pi langkawi la jugak tahunni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...