Friday, October 7, 2011

MAKANAN YANG PALING ISTIMEWA

Tak habis2 nak citer pasal makan
[patut la badan pun macam dipam-pam]

Korang tau ke apa makanan yang paling istimewa??
Makanan ni memang payah nak jumpa sekarang
dulu masa aku kecik2 berlambak2 orang jual
Masa kecik2 pun aku bukannya suka sangat dengan makanan tu
Kiranya dia jadi last choice la

Tapi semenjak dah tua bangka ni
Memandangkan dah  jarang jumpa
teringin ya amat nak makan..

Apa benda tu??
Ais kepal??
no..no..no...

Cekelat udang??
cekelat ni paling best sebab ada "plastik" yang boleh makan


Bukan..bukan..bukan...

Inilah Makanan Yang Paling Istimewa
Keropok durian...hehehehe


Aku tau junk food ni tak elok untuk kesihatan tubuh badan
Tapi lantak le..... teringin punya pasal..

2 comments:

Qhaifa Nur said...

dulu2 inilah febret kita semua, skrg susah nak dapat..

mekar said...

semua makanan kat atas ni sya suka dan pernah makan suatu masa dulu :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...