Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, October 13, 2011

2 BUDAK KERING

Tandusnya idea.... 
Meh nak perkenalkan 2 budak kering edisi terkini
Ni la gambo anak² aku yang slim-slim belaka
Tang lemak² semua dah kena sedut dengan mama depa..

7 comments:

wifenavy said...

Salam perkenalan.. tima kasih menjengok blog sy.. ooo ya nak inform LD Venus tu campuran herba cina utk khas utk pemulihan wanita lepas bersalin utk tingkatkan peredaran darah dan tenaga.. plus cepat kempiskan perut

Qhaifa Nur said...

begitu juga dengan anak2 saya, masa baby kul semangat (tembam)..dah besar kurus meleding...lasak kot tak palah janji anak2 cihat..

-Sharleenz- said...

takpa janji sihat... anak2 saya pon sama selim melim... padahal makan kemain...

sW33tdARLiNG said...

tu laa anak2 ni, kalo tak abis makan masuk mulut maknya jugak.. haishh cemana laa mak nak kurus

rasp said...

agree dgn sw33tdarling...kita syg makanan tu, membazir amalan syaiton kannnn....kids plak kkdg tu makan byk tapi dorang aktiv, tu yg leh selim melim kan sis...

Nieza Ishak said...

salam syani,

anak2 nieza pun kedinggg belaka .. mak bapak cam gorilla hahahah

SYANI said...

Testing