Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 26, 2011

BANYAKNYA KEJU ULTIMATE CHEESY 7... SUDAH CUBA!!!

Masa konvo adik aku hari tu sempat la merayap ke Pizza Hut
Memang dah lama simpan hasrat nak merasa kelemakan & kesedapan Cheesy 7 ni
Bab cheese2 ni memang aku suka sangat.

Finally... telah singgah ditekak 
Yummy!!!

Memandangkan kami pegi 7 orang, maka dengan tamaknya telah order set yang paling besar [ada order set lain lagi]
Last² separuh lagi ni tak mampu nak dihabiskan


Cheese ni bila makan panas² memang best 
lekit² cam chewing gum gitu
tapi bila dah sejuk, dah kurang napsu nak makan, jadi muak lak.

Tengah syok² menikmati si Cheesy 7 ni
tetiba si Adib cakap dia nak berak pulak dah
spoil mood nak makan lepas berjalan ke toilet & cuci berak
Last² dapat makan sepotong jer..
Sepotong lagi share dengan adik aku masa berenti semayang Maghrib.
hu..hu..hu... haruskah beli lagi???

4 comments:

Qhaifa Nur said...

makan panas2 baru terasa cheeseenya..sedapnya kan pizza

kakyong said...

terliur.. harap2 dpt jejak ke pizza hutt.. hari tu cakap kat suami.. hmmm, ntah bila lah..

mr icham said...

baru pi pizza 2 malam lepas...just tak makan yang nie la sebab ana tak nak...ha ha ha...

mr icham said...

baru pi pizza 2 malam lepas...just tak makan yang nie la sebab ana tak nak...ha ha ha...