Monday, October 3, 2011

DESPERATE HOUSEWIVES --> KISS THEM GOODBYE

KONFEM!!!! Season 8 is the last season!
Selepas 7 musim, sekarang dah sampai musim yang terakhir  cerita  para surirumah terdesak ni.
Selama 7 musim juga aku jadi pengkut setia, akhirnya dah tiba final season
Rasanya kat US latest season dah start ditayang dah
Kat Malaysia tah bila nak ada kat 8TV

Ni poster DH untuk final season
[Kenapa Susan tak lawo ek??]


Apa yang akan terjadi di final season ni agaknya yer???



recap dari season 1 to season 7


** Aku tak pernah ada jiran & kawan yang macam depa ni.. 
Very close to each other & together in all ups & downs.
[takkan nak tunggu aku jadi housewife kot???] ---> lagipun para housewife kat rumah aku tu semuanya baya2 Cik Besah.... very the tak sesuai okeh!!!

1 comment:

yana halim said...

hoho....akak pun x miss citer nie. best. lagi satu betty....entah bila nak sambung season yg baru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...