Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 19, 2011

VOLVO... BERANGAN JE LA

Baru lepas nonton Desperate Housewives Season 8 kat SINI
[dah sampai episode 4 dah tau]
punya la tak sabar tunggu citer ni keluar kat 8TV

Bukan nak citer pasal citer tu sebenarnya
tapi nak citer pasal kereta yang si Susan Delfino pakai dalam citer tu
Salah satu scene dalam season 8

Rasanya dalam season yang lepas memang ada tunjuk Susan pakai kereta tu
tapi masa tu tak ambik pot sangat
Dalam latest season ni baru la terperasankan kereta dia yang warna merah tu
VOLVO CX60
Pergh.. lawo wei kereta ni
Tetiba teringin tapi bila tengok balik harga kat Malaysia
mimpi la ko.... RM3XX,XXX [gaji aku 10 tahun pun belum tentu dapat beli]
verangan je la..

Bye-bye MPV, sekarang nak beralih minat ke SUV lak... boleh gitu???

Bang, kalau tak dapat Volvo, Murano pun boleh la
Ada mampooooooooooo?????

Kirim salam je la.......

4 comments:

Kak Aya said...

hmmm mesti dapat beli kalau nak, sekurangnya dapat beli yang mainan punya he he gurau je...

CIK JATT said...

mimpila nak dapat kereta macam nih. tengok gambar jer la:)
tapi memang cun

Jijahh @ f.k said...

murano tu encem gak kan ... hehehe .. opsss ... nanti kodoks cik jah merajuk kalo dia tauu ... syyyyyy ...

aTy _faRed~ said...

hehehe..memang kalau mampu mahu saje kan..:)