Friday, October 21, 2011

HEALTHY & UNHEALTHY

Dinner kami malam tadi
Paling simple & tak berapa sihat..heheheh
berger ayam [ dibeli dek tok laki]


Anak-anak tak nak beger so hasben belikan susu stroberi ni kat depa
Bukan aku & hasben yang minum tau
Sebab makan beger + minum susu = amatlah tidak sesuai okeh....

Siap sedia untuk dibaham....
wait! wait! sekali ada telur la pulak
berger special la kekdahnya...
aiseymen.... ni yang aku tak suka tau
Aku kalau makan beger tak suka ada yang letak telur 
sebabnya bila aku makan hilang rasa makan beger
sebab aku rasa macam makan benjo
dan benjo adalah tidak berapa menjadi kegemaran aku.... [sebab aku rasa itu hanya untuk budak² sahaja..heheheh]

INGAT YE BANG!!!! [untuk hasben]
Len kali kalau beli beger untuk saya, jangan beli yang special punya ye..
Ai nak yang original punya je...
Mana nak cari bini cenggini, nak yang biasa takmo yang special
Lagipun yang biasa kan lagi murah dari yang special?? [untung tau abang ni..]

Tapi sebab hasben dah beli untuk menggemukkan bini dia yang kelaparan
Baham je la wei... kang merajuk laki aku tu dah dia tak nak beli beger lagi kat aku. Anyway, terima kasih ye bang sebab belikan beger ni... Nanti ai kasi upah yer ..aaww.... (^__^)V.

5 comments:

kakchik@ella said...

Asal nmpk makanan jer, LAPAR. Hihi.

:: Mrs.Eady :: said...

KEKEKEKE...TERLIUR!

Sidratul Muntaha said...

special cannot gi..
ade tulur..
muntah!

dela said...

amboi... lapaq ni...

.:fyzz:. said...

sungguh enak...tingin lak tgk berger..nk pi mek di la..thee hheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...