Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 1, 2010

FAREWELL MY FRIEND | JUWITA

Semalam last day rakan sejawat menjawat jawatan kuli kat kompeni ni
dah hilang lagi satu otai
pasni hilang dah sudah pontianak kat tingkat 2
[walopun rupamu tak macam pontianak tapi hilai tawamu tetap menjadi pojaan hatiku!!!]
** jangan marah ye kak... takde sape boleh kopiket gelak akak tu


Kak Juwita [klasik kan nama dia??]
walaupun lepas ni kitaorang dah tak dengar suara akak
akak jangan la lupakan kitaorang
rajin2 bukak fb
& paling penting rajin2 tengok saya membebel kat blog ni

Akak sedih tak??? Saya tak sedih pun
sebab....
saya tahu akak akan sentiasa skodeng aktiviti2 kitaorang kat sini
hehehehe.. bior jauh di mata tapi dekat di hati ye...
lagi satu sebab saya tak sedih
sebab akak sedang buat mende yang terbaik untuk diri akak & keluarga
at least azab akak di sini dah habis
you move on... [itu yang saya paling jeles]
hopefully lepas ini  saya akan ikut footstep akak [walopun idak le sampai ke Melaka]
untuk keluar dari dumping site ni... [tak sabar nak melalui saat2 terakhir itu]

By the way akak, memandangkan saya budak yang sangat inesen
saya tujukan lagu ni khas untuk akak
[lagu ni lagu yang paling femes kat sekolah saya kalau dah akhir2 tahun]
dengar sampai habis tau..
[boring la orang asyik bagi lagu jiwang la sentimental la, saya bagi nasyid pulak]

7 comments:

afraliza said...

wish syanie will get a better job soon..gud luck!!!

eynda said...

Klasik nama Juwita :-)

Queen said...

bestla nama juwita tu.....

Anak letak nama juwita pun ok kan?

Me said...

lagu nasyid nie pun klasik gak.. sesuai dgn nama penerima lagu nie... kalau kat sekolah dulu mesti syani dah nangis2 bila dengar lagu nie waktu jamuan akhir tahun bilik... hehhehe

SYANI said...

Afraliza,
Thanks sbb doakan semoga aku dpt keja lain..

SYANI said...

Juwita itu unik & klasik gitu!

SYANI said...

Kerul,
Aku tak main la nangis2 cam Neng Yatimah okeh!!! Macho konon!