Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 16, 2010

1 Shades With 6 Faces

Kasik tajuk omputeh sikit hari ni
Hari yang sangat sangap dalam cuaca yang hujan
Hari kena saman, pastu kena jawab email bos yang cam hamjadah
[malas nak citer... sambung topik lain]

Layan je le gambo kitaorang kat Telok Batik ni
[tak habis2 citer TB ni yer..]

Sebenarnya nak citer pasal shades yang adik aku pakai tu.. Shades tu dia yang punya so sepanjang perjalanan ke TB tu dia sorang je yang beria2 dengan sepek mata itam tu.


Lepas si Ateh pakai, si Yaya ni pulak try.. Tak padan langsung.. besar shades dari muka


Sementara bersantai2, adik aku Ana ni pulak buat modal nak berposing.. Kih! Kih! 
Abis dah si Ateh sorang yang ade, masing2 pakat coba la kan..


Mana acik orang lain try, aku pun nak try jugak.. TAK SESWAI langsung!!! Huduhnya muka akuh!


Anak teruna pun nak try test jugak. Sebok je.. Apa benda mak dia pakai dia pun nak try jugak. 


Gambar model paling meletops!!! Opah Minah pun nak try jugak...
Anak2 Cikgu Minah, cepat save gambo ni tau.. eksklusif hanya di blog aku..Miahahahah..

p/s : Mak... tak sesuai okeh!!! [in case kalau mak skodeng blog ni...]


6 comments:

Queen said...

gambar last sekali tu nampak paling sesuai. =)

syani pakai senget sikit..hihi

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

memang sesuai.....
1 for All...
All for 1....
hehhee

makcikrehan said...

ahahahahahha... cool la cikgu minah weii...

sw33tdarling.com said...

semua balun pakai yaaa...!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

alexa yussida said...

cun la opah awak:D

HaNa HoNeY said...

haha...mom look younger la...
^_^