Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 9, 2010

Lappy Masuk Ward

Semenjak dua menjak ni lappy kat rumah tu dah habis dilenjan dek anak2
dah jadi bahan menan depa la pulak
sampai aku pun dah tak terlarang
bila dilarang terus nak melalak

Satu hari bila aku nak guna tah apa2 benda tah jadi
nak masuk google pun tak leh, fb tak leh, blog takleh 
pendek kata kalau ade part2 yang kena masukkan id & password mesti dia hang
tension tau!!! Harapkan PC kat opis la untuk aku blogging.

Semalam budak yang repair komputer opis ni datang
so aku bawak laptop aku suh dia repairkan
akhirnya lappy aku yang baru berusia 2 tahun tu masuk ward untuk pertama kali

oh my lappy, hope u get well soon...




sedihnya... sebab tak dapat bersua untuk beberapa hari [poyo tul!]
aku sedih bukan sebab apa, sebab banyak gambar aku buh dalam tu
so update blog tanpa bahan bergambar tak syok la kan...
& lagi satu aku lupa nak copy dalam pendrive cuma backup dalam drive D jer..
Nampaknya siaran bergambar terpaksa ditunda beberapa hari da...


2 comments:

Queen said...

owh..semoga bersabar..hehehe

Sergeant Keroro said...

hahaha...sape suh kasi dua2 al gojo tuh main...