Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 24, 2010

Before Sofa Hunting

Sebelum memulakan pencarian sofa idaman lagi murah dan cantik
sevey2 la dulu rupa paras sofa2 moden yang ade
saje le google2 apa yang patut
banyaknya sofa2 moden yang cantik2
[English style out of the list please....]

Nak yang cantik tapi murah lak tu [bajet ciput je]
tapi tak nak nampak sangat cam old pesen
nak yang kontemporari la, simple la.. bla..bla..bla [macam2 ciri yang nak pulak tu]
ini antara yang cantik2 la pada mata aku
[kalau boleh tak nak kaler putih.. cepat nampak kotor]



Pening kepala... terlalu banyak pilihan
[kalau ikutkan banyak lagi sofa yang aku berkenan, cukup la aku tepek 2-3 ni saje]

Dalam dok sevey2 sofa tu tetiba terjuma gambo bedroom ni
Holeng ngaarrrr........cantik & cozy 
[design untuk bedroom kecil macam kat rumah aku]
Cantik tak?? Cakap la cantik please.. sian kat aku
idea ni boleh digunapakai nanti...
[syoknya kalau dapat bilik cenggini]




** tak habis2 berangan je kerjanya

** petang semalam dah pegi booking sofa dah pun & satu pun takde persamaan dengan gambo2 di atas.
Sofa akan sampai next week 
[kena tempah sebab aku oder spesel punya <-- mengada2]. 
So tunggu saje pendedahannya minggu depan... TATA TITI TUTU..

2 comments:

Queen said...

sofa baru...sedap la lenjan..hihii

So Shy Lady said...

bkenan la pic no 3 tu...bukan stakat sofa..kapet, meja, lampu n lilin skali...hahah bila mimpiku jadi knyataan