Thursday, December 23, 2010

Makcik Kayo!!! Bukan aku tapi laki aku...

Hari ni aku bonus.. eh..eh.. bukan aku
tapi aku punya laki
bonus aku?? Memang usah harap le sampai mati
takkan dapat punya dari kompeni hampeh ni 
[tipah tertipu.. mencik arrrr]


Dah macam2 ade dalam kepala ni
Yang paling penting....
nak beli sofa baru.. menggantikan sofa sekarang yang terasa kayunya
sape yang pernah mai rumah aku sure korang sakit bontot duk atas sofa tu kan??


-gambo arkib sofa rumah aku.. ehsan Cik Besah sebab dia beli set kerusi baru... -
[ni gambo lama masa bebaru pindah.. abaikan jugak penyepah2 dua orang tu]


** Petang ni nak gi sofa hunting lor...

9 comments:

kulop ludin said...

camne le ghope sofa baru tu nanti.. mau tenggelam bila dok nanti!!
hepi hunting... perabih bonus laki!
haha!!

Queen said...

bestnya dapat beli sofa baru

illa said...

salam..hehe suami punyer bonus ..isteri punyer jugakkan..hehe..tahun baru dgn perabot baru ler yer..:)

SYANI said...

Syani to Kulop Ludin,
Teman idak le bajet mahe2 beno.. Lari bajet lak laki teman. Beli yang tahan lasak untuk dilenjan dek anak2 udoh le.

SYANI said...

Queen & Illa,
Baru nak merasa beli sofa baru setelah kawin 6 tahun. Yang dok ade sekarang ni pun kiranya 2nd hand dari mak mentua..

kulop ludin said...

haha.....
udah dapat nanti upload le gambor..
nak nengok sofa belang2!!

CikguIna said...

Salam.
'My money is my money...your money is my money too!'
I like!!!!!!!
Beli sofa cepat-cepat....2011 dah naik harga tau.....

HaNa HoNeY said...

yes...
t pegi dah de sofa baru kat umah ko..hahaha
^_^

sw33tdarling.com said...

bestnyaaaaaaa... nak ikuttttt!!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...