Wednesday, December 1, 2010

Dah lama tak merajuk

Semalam masa balik keje
masa conversation dengan en somi dalam kereta
ade la benda yang dia cakap & tak dipersetujui oleh aku 
[bukannya aku tak setuju 100%]
tetiba dia diam & cakap "pasni jangan nak mintak apa2 lagi"
hek eleh... merajuk la tu
sampai ke malam dia tak cakap dengan aku
[aku yang period dia lak yang hangin satu badan]

Ok fine... kalau tak nak cakap dengan aku, aku pun tak nak cakap dengan ko
whatever la.... [& takkan mintak apa2 dari u dah!!!] <-- ayat merajuk

** Apa kes aku update blog cam status fb ni?? Hada aku kesah??

Korang nak tau puncanya?? 
Puncanya cuma sebab nak beli lampu kalimantang, nak letak kat luar dapur..
[tah apa2 kan???]


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...