Monday, April 25, 2011

CARA DAPATKAN AIR REVITALISOR DENGAN HARGA YANG MURAH

Memandangkan aku tak mampu nak beli ROBOCLEAN
so aku beli je la air revitalisor
konon2 nak membersihkan udara le kekdahnya

murah 99.999999% dari Roboclean tu...

Nak beli yang Ogawa ke, Osim ke, memang teman idak mampu
agak mahal jugak kan?? rasanya dekat 100 hinggit jugak satu kan??
tapi kat mana nak dapatkan dengan harga yang murah??
silap2 boleh dapat free lagi

 Sama je kan dengan Ogawa punya

Oh , cemana nak dapatkan dengan murah @ free??
Kat mana lagi kalau bukan COSWAY
Ha... tak payah jadi member Cosway pun boleh
korang guna je la no akaun Cosway mak korang ke, kengkawan korang ke, jiran korang ke
pastu mintak le courtesy depa  sedekah sikit  kupon @ point Cosway tu
[tak pun pi mintak la kupon tu kat kengkawan korang yang member Cosway tu sorang sikit]

Kalau guna poin kena guna 2 point je pastu kena bayar RM49.00
kalau guna kupon kena ada 18 kupon pastu bayor RM29.00 [aku guna yang ini]

kalau korang dapat 40 kupon memang untung la
sebab korang boleh redeem mende ni FREE
lupa lak nak kabo.. warranty satu tahun tau!

Semalam beli, semalam jugak aku rasmi
siap letak pewangi sikit dalam air tu
wangi semerbak satu rumah aku.. best!
[abaikan botol susu Adib kat tepi TV tu]

Dah alang2 menyinggah Cosway kan
sempat jugak rembat krim halia ni
kot2 la mau kempis perut bunc a.k.a. buncit aku ni
ada sesape pernah try tak krim ni???


2 comments:

Queen said...

ooo...nampak best....

rasp said...

i pun dok kenan benda alah tu...
tapi tak terembat lagik...
krim tu elok ke sis?
dah guna, ada outcome nanti review lah ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...