Tuesday, April 19, 2011

AWI RAFAEL | MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY

Korang kenal ke Awi Rafael ni?? 
Aku hari ni baru sebok menggoogle pasal mamat ni.
actually aku tak pernah dengar nama  dia & tak kenal pun sapa dia
muka dia pun tak pernah tengok ok.. [dah terlalu ramai artis kat Mesia ni]

 -hasil google-

Tapi selalu aku dengar lagu dia yang cam rojak tu
ada BM ada English
walopun rojak tapi catchy la.. 
memula dengar memang le kata "tah hapa2 la lagu ni"
tapi bila dah banyak kali dengar macam best lak

Tajuk memang tak hingat la kan.. tu yang jenuh cari kat youtube
tapi kalau sebut everyday
pastu ada Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday tu 
baru la tau lagu tu... 
finally jumpa jugak lagu ni kat youtube
Layan je la petang2 ni...



** Sore dia not bad kan??

1 comment:

alinac lover said...

laaa bru tahu dia yg nyanyi hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...