Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, April 24, 2011

GILA KERETA

Macam2 si Adib ni
bebaru ni dia request lak nak kereta mainan
bukannya sebelum ni tak pernah belikan untuk dia
tapi asal nampak orang lain main, dia pun nak jugak

Sebab kesiankan dia, abah dia belikan jugak le kereta mainan tu
itupun idak kuasa la nak beli yang mahal2
sebab dah tau dah peel si Adib
cepat sangat boring dengan mainan
kalau tak boring pun, cepat je jahanam mainan tu

Kelmarin abah dia singgah Kedai 2 Ringgit untuk beli kereta mainan
nama je Kedai 2 Ringgit, tapi barang tak jugak 2 ringgit

ni le kereta mainan si Adib

hambik ko 12 bijik sekali abah ko beli
satu peket tu ade 12 bijik-->harge 9 hinggit

posing sikit brader!
[dah ade banyak tu, kedekut pulak nak share... asyik bergaduh je la dengan Yaya]

1 comment:

gedek! said...

Lepas ni start kumpul Tomica...

Kat malaysia pon ramai pengumpul dia...

http://hellototomica.com/collection_e.html