Friday, April 22, 2011

MEN"TESCO"

Sambung balik citer merendek ke Tesco Rawang
Sape yang bese pegi Tesco Rawang, sure korang tau
yang food court tu setentang dengan playland kan??

Maka, acara wajib lepas makan adalah ke playland tu
kalau ikutkan anak2 aku, deme nak terus masuk sana
tapi aku ngan hasben cakap kena makan dulu
kalau sape tak makan tak boleh pegi main

Si Aleeya tak berapa nak makan sangat tapi ade la meratah ayam
Si Adib pulak beria2 la makan Nasi Ayam
tapi beberapa suap je pun
pastu cakap dia sakit perut
[tu alasan dah taknak makan le tu]

Lepas makan, kitaorang pun pi la singgah playland tu
kang tak pasal2 merajuk pulak budak2 tu
lepas tukar token [ 1 token = 1 ringgit]
boleh la main apa benda menatang depa nak main dalam tu
hasben aku beli 10 token

Sebab semua permainan ade orang, main le katak gomok ni dulu


Pas naik katak, naik lembu pulak
Rodeo time...



Pastu main kereta panda pulak

Ni bodyguard from Beijing eh..eh.. Batang Kali..

Disebabkan permainan ni budak2 tak cukup tinggi nak main, maka abah depa la yang main. lepas gian ke bang???

Pastu si Yaya main ketuk2 hantu ni pulak


Sementara Yaya ketuk2 si Adib naik le bedozer ni..

Ada banyak lagi mainan depa main, tapi aku tak sempat tangkap gambo
gambo pun banyak yang parkinson, so maleh nak tepek dalam ni
itu pun budak2 ni nak main lagi
udah2 le tu hanak2 oi... dah dekat 20 hinggit abah korang perabih beli token tu tau...

Lepas main, jenjalan kejap dalam Tesco tu
bila hanak2 dah buat perangai [yang sebenarnya depa dah mengantuk]
aku pun ajak le hasben balik... pening kepala layan budak2 ni
sementara memanaskan enjin si Adib pulak nak kencing
masa dalam Tesco tadi aku ajak kencing, dia tak nak pulak
last2 kencing je la kat longkang tu

isk..sik... terpaksa buat aksi separuh bogel lak si Adib ni
sib baik le dalam kereta memang spare air paip untuk kes2 emergency camni

1 comment:

mama maman said...

keh..keh... kalu maman.. dia tak nak kencing kalu open camgitu... last2 terkencing dlm seluar la jawabnya....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...