Thursday, April 14, 2011

SETELAH AKU MENGAMUK...

Kan hari tu aku cakap website untuk pendaftaran online darjah satu  cam hampeh kan?
aku ade citer kan? kan??
[tak caya gi bukak entry yang lepas2..]

Dek kerana tahap bengang terlampau
aku pun pi email ke jabatan pendidikan tu
[siap komplen la benda tu menyusahkan parents cam aku la]
aku mengamuk secara berhemah tau, tak reti aku nak maki2 orang, tarik2 rambut, baling pinggan mangkuk bagai...
tup-tup  hari Selasa lepas depa reply email aku cakap website dah boleh buka
dengan sepantas kilat aku terus registerkan Yaya &  Syahir
Akhirnya.... Alhamdulillah...

Adoi... takkan nak tunggu aku mengamuk
pastu email, pastu membebel kat blog aku
baru sistem depa ok kot
[ade kot staf jpn yang skodeng blog aku ni??]

** Semalam aku bukak website tu untuk registerkan anak jiran aku dah tak boleh pulak. Agaknya jammed kot sebab ramai mak pak cam aku berpusu2 nak daftarkan anak.

2 comments:

littlehumblelynn said...

sy wat awal bulan 2 hr tuh kot.. x ingat dah..masa tuh ok lg..skrg sumer online !!

sW33tdARLiNG said...

kesian kat parents yang buta IT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...