Monday, April 11, 2011

TERMINATOR

Minggu lepas  si hasben dok berjanji-janji dengan si Adib nak belikan mainan
bawak ke kedai, konon nak beli mainan apa tah
alih2 dipilihnya permainan ala Rambo ni
siap senapang, pisau, gari, spek pun ade
kasi posing sikit...
Bila dah beli, abih hati la si Adib tu, tak berenggang dengan senapang
Actually spek biru tu besar
so Abah dia terpaksa ikatkan dengan getah 
senang la si Adib nak pakai

 gambar bajet hensem la tu..

3 comments:

gadisBunga said...

macam rambo pun ade.. :)

Queen said...

u look bluee...hehehhee

♥MAMASYAZA♥ said...

wow mmg bajet hensem.
anak2 dulu, nak sangat beli set menan doctor tu, sowang jadik nurse, sowang jadi pesakit...memang kelakar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...