Friday, April 8, 2011

HUBBY'S BIRTHDAY TREAT

Tahun ni hubby punya birthday, kitaorang sambut kecil2an je
sebabnya birthday hasben aku jatuh pada hari Selasa so tak sempat la nak buat party
[party la sangat konon!!!!]

Lagipun hari Selasa tu kitaorang lambat balik rumah [hujan & jalan jem]
so aku ajak hasben pi KFC Batang Kali
celebrate kami anak beranak je
kek pun tak beli [laki aku bukan suka makan kek]
Happy Birthday, bang!


** Nampak sangat dah lama aku tak makan kat KFC, dah takde botol sos rupanya, sekarang pakai pam macam kat McD.

2 comments:

Queen said...

nik pergi haritu rasanya tetap dalam botol lagi..kat branch situ kot... die try pakai pump2 tu...

munna said...

HAPPY BIRTHDAY BUAT HUBBY SYANI... KAT SINI GUNA SOS DLM BOTOL LAGI...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...