Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 8, 2011

Tahulah t*t*ks awak besar

Menyinggah ke blog ABANGNARA memang tak jemu
melayan gambor2 sepanjang ABPBH bebaru ni
dalam banyak2 gambar retis melesya ni
yang ni paling aku menyampah tengok
siyes!
 Yang baju kaler pink tu [pink ker???], anak Rohana Jalil kan??
[yang perasan ala Angelina Jolie tu kan???]

Perlu ke posing cenggitu???
Tahu le teteks dia tu besar..[ke span je tebal??]
tapi perlu ke nak mendada sampai cenggitu sekali??
OVER!!

** Artis baru memang selalu menyakitkan mata...CAPUB la tuh!

** Pics aku ambil dari blog AbangNara.. nak tengok banyak gambar lagi, pi terjah belog beliau!

6 comments:

atty's said...

ueeww..geli le pulak menengok badan terlentik liok gtu..

yang pakai baju kaler gold tu lawas..

~nadyahoney~ said...

biasa la..lagi suruh tutup lagi tu la nak tunjuk

alinac lover said...

ololo~ sgt lentik~

BabyIntan said...

Adohai! Nak terjojol bijik mata nie! Nie semua kes nak 'saham' naik cepat kat mata pengarah atau pon mata-mata gatal org kaya-kaya!

efa fairuz said...

sy pun tak suke tgk si kilafairu tuh.. mulut nak over muncung, bdn nak lentik over2..bdn belum beranak boleh la nak bangga2 lentik2.. huhu

ratusiput said...

dorang lupa apai neraka tu agaknya..