Thursday, November 25, 2010

Setakat ini aku kuat lagi.. No is NO!

Kelmarin petang hasben aku cakap abang ipar aku ajak konvoi lagi ke Cherating. Kan aku dah pernah cakap aku dah tak nak terjebak lagi dengan aktiviti hamjadah cenggitu. Aku tak suka, diulangi
 [feeling announcement prefect masa ade calling untuk ruang tamu] <--- budak Taayah harus tahu okeh!. 

Sambung balik, diulangi aku TIDAK SUKA.

Ewah..ewah bang, semenjak dua menjak dah kamceng dengan geng Cik Besah, kemain lagi dia ye.. Takpe.. takpe.. ai tak kisah. Kalau abang nak pegi, pegi je la sengsorang.. ai & hanak2 akan balik kampung.  

So bila aku tak nak ke Cherating, depa pujuk gi tempat lain la pulak. Cameron Highland le, Melaka le.  Laki aku ni nak cucuk jarum la tuh! Pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase! 
Sudah ku bilang enggak mahu, jawapannya enggak mahu.. 
Kalau korang ajak pi Ostolia ke nak le ikut <--- demand lak tu!

Setakat hari ini NO is NO. Hopefully takkan jadi YES.
[Sepanjang hari semalam, off topic pasal ni, kalau tak sure akan bergaduh punya!]



*** Abang, jangan nak pujuk2 lagi okeh. Kalau abang paksa jugak, takmo cakap dengan abang sampai tahun depan! (Merajuk!)

3 comments:

Queen said...

kalau nak konvoi ke..gi beramai2 ke..kene cari yang satu kepala.. =)

baru seronot

CikguIna said...

awat hang tak mau pi? trauma ke?

SYANI said...

Lina,
aku bukan trauma ape, tapi sebab aku memang dah tau dah memang tak akan bestnya pegi dengan depa tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...