Thursday, November 4, 2010

Desperate Housewives Marathon

Pepagi tadi lepas terjah blog si INTAN IZANI
citer pasal Desperate Housewives season baru dah start kat US
tapi kat Mesia belum lagi
maybe somewhere in December / January nanti kot


tak sabar la pulak nak tunggu season baru kat TV
last season punya ending
Paul Young sudah kembali & ade jiran baru coming tu Wisteria Lane
kata si Intan episode 1 dah ade kat youtube
so sepanjang tengah hari ni nengok DH ni kat youtube


** Rupanya Juanita bukan anak kandung Gaby & Carlos.
Berdebar nak tunggu episod2 akan datang.

** La ni tengah tengok next2 episod kat SINI


3 comments:

intan izani said...

best kan?
;)

Queen said...

hah?..pastu anak sape?...jeng..jeng..jeng

kakngah said...

patut la juanita gedempol..
ish.. xsabo dah ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...