Tuesday, November 23, 2010

ROMANTIKA

Salah satu destinasi kitaorang untuk 10,000 langkah sehari adalah kedai Romantika ni. Sape yang selalu baca majalah Anjung Seri ke Impiana ke sure korang ada ternampak iklan kedai Romantika ni. Romantika ni ade banyak cawangan.

Yang aku pergi ni kat area Wangsa Maju. Betul2 setentang dengan Wangsa Walk. Tak le jauh mana dengan opis, cuma kena mendaki bukit sikit la. Romantika ni menjual pelbagai hiasan rumah. Tapi lebih kepada English Style le. Sape yang berminat deko cenggini, memang sesuai sangat la tuju kedai ni. Sure rambang mata korang. Yang aku berkenan kat kedai ni hanyalah gubahan2 bunga yang lawa2. Kecik besar semua ada. Rasa macam nak beli semua pun ade. Lagi satu sapa yang nak buat wedding konsep2 garden wedding ke memang banyak aksesori yang menarik.

 Ni betul2 kat entrance kedai tu..

 Feeling-feeling kat taman bunga pun ade




 Ni cermin hiasan.. Cantik!


 Terendak lampu tidur pun ade macam2 kaler, size & design. Pilih je mana korang berkenan.

Ni pulak untuk taman


Ade banyak lagi benda2 menarik kat sini. Tak larat nak tepek gambar. Nak tau apa lagi yang best kat sana, sile la pegi sendiri. Sure tak menyesal...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...