Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 3, 2010

Kereta Kabel | Akan kesampaian atau tidak??

Dah 2 kali pi Langkawi
dua-dua kali tak dapat naik cable car
ini dah nak masuk kali ke-3 menjejak kaki ke sana
mission utama ---> nak naik jugak cable car


Tapi sehari dua ni cuaca asyik mendung dan hujan je kan
kat Perlis & Kedah pun dah ade tempat yang banjir
takut juga nak naik feri kalau hujan bagai kan
[dah ade experience dulu... scary wei tengok laut bergelora...]
tapi yang penting, adakah hasrat aku akan kesampaian
atau kecundang untuk kali ke-3 ???
[kalau gitu nampaknya akan ade trip kali ke-4 le gayanya..]

5 comments:

POSH76 said...

I salah komen ker ni...takper komen lagi...walaupun takut nak naik jugak rugi tak naik tapi mmg terasala kalau angin kuat

Aini said...

haha..same la.. dah 2x g langkawi tak dapt2 naek cabel car..hukhuk

sw33tdarling.com said...

tak pernah pi langkawi :(
bila laa gamaknya nak sampai ke sana

makcikrehan said...

aku tobat tak naik wei. sejak2 dah makin tua ni, makin menjadi-jadi kegayatan aku! hahaha

JUE said...

Cable car kat langkawi mmg lebih scary dari genting! Tinggiiiiii....