Sunday, November 28, 2010

Muka Hitam Legam

Sudah lama tak buat perawatan wajah.. 
Malam ni agak free sebab hanak2 dah tidur awal
so ade masa sikit la nak melayan diri sendiri
special teatment untuk diri sendiri
pakai MASK

Selalunya lepas basuh muka, pakai toner
pastu  baru pakai moisturizer [itu pun kadang ingat kadang tak, tapi selalunya lupa]
so kali ni baru nak menyentuh masker yang dah lama terperam dalam bilik air
pastu dilema lagi.. nak pakai masker yang mana satu
disebabkan blackhead dah banyak tumbuh melata kat hidung
decide la pakai yang hitam legam ni...

amacam?? ade rope orang minyak tak?? Sorry la aku terpaksa pakai special effect..hehehe.. tapi yang masker hitam tu real tau!


Lepas basuh muka.. muka bersih dari segala bapak blackhead..lega kejap!! Next turn tunggu la seruan kerajinan nak memaskerkan diri datang lagi..

2 comments:

Sitisifir10 said...

uii...kenapa saya tak pernah buat ni...

Queen said...

cukup malas nak bermasker bagai ni sendiri..kalo boleh nak suruh orang buat je smeua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...