Friday, November 26, 2010

HOT DOG 1901 | Food For Friendship

Korang pernah dengar tak pasal hot dog ni? Dulu pernah jugak gile2 deme promot kat TV & radio. Tapi masa tu tak pernah lagi jumpa kat area Wangsa Maju ni. Kat Batang Kali lagi la usah cerita. Ade KFC pun dah mujur.

Masa pi Wangsa Walk (lagi???) semalam, sempat la kitaorang try hotdog ni. Tengok gambar cam best je. Sekali lagi terpengaruh dengan K. Juwita kekdahnya. [K.Juwita ni le pelopor makanan2 kat opis aku ni.. hehehe]. Kalau sape pi Wangsa Walk ni location kiosk 1901 ni betul2 depan kedai jam & Cold Storage. Dekat dengan Guardian.

 Kiosk dia ni kecik je, so kalau jumpa signboard ni, betullah tu.

 Ini je menu2 yang ade. Pilih je la 'dog' mana yang korang nak...

 Tengah bizi mengorder la ni... Glamer kakak kiosk ni masuk blog aku..

 Sementara menunggu hotdog siap posing kejap ye cik kak sekalian..

 Tada... oder dah siap.. nak tau aku order yang mana??? tengok kat bawah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ini la dia namanya New York Chicken.. Nampak sedap kan???
Memang sedap pun TAPI tak sesedap SUBWAY
[nampaknya dah teraddict ke Subway la pulak!!]

Pada aku rasanya agak ok la.. tak le sedap mana pun. Sedap lagi laki aku punya buat...[ini bukan dabel meaning tau.. betul laki aku pandai buat hotdog] wakakakaka.. ye la kan kalau buatan hasben Food For Love le kununnya... Dah slogan 1901 ni Food For Friendship, so sesedap rasa friendship je ler kan?? Just nice..

1 comment:

Queen said...

suke makan 1901....

memang faveret habesla...
lagi suke dari makan subway (macam la saya penah makan subway)

ahahahahhahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...