Tuesday, August 10, 2010

Tips Nak Jimatkan Perfume

Korang dah try ke Downy Passion yang cam dalam iklan tu. Konon2 baunya wangi sampaikan tak yah pakai perfume. So cam biasa, para isteri2 yang memang cepat terpengaruh dengan iklan macam aku, bila beli barang dapur kena la try benda2 tu kan.  Sib baik la kat YST ade jual. Tak yah le sibuk ke Giant mencari benda alah tu.

Jeng..jeng..jeng...
Aku dah beli dan aku dah try... Siyesly, memang wangi baunya.. Lembut je. Kat kedai hari tu ade dua kaler satu kaler purple. Tapi aku try yang pink ni dulu la. Bulan depan nak try yang pepel lak. Suka sangat dengan bau dia sampai hujung minggu lepas, sampai 5 trip aku basuh baju.. Yang tak perlu basuh pun aku basuh jugak. Bila dah kering harum je bau dia. Nak2 sarung bantal busuk si adib, dah tak masyam macam selalu..

Jimat ke perfume pakai ni?? Aku tak jimat pun.. sebab... aku suka pakai perfume!!! Hehehe... 

** Basuh comforter dengan Downy ni, bila nak tidur harum je menusuk lubang hidung. Best wei... Bau busuk laki kat sebelah pun tak heran.. Pekup je hidung dengan komfoter tu.. ahaks!

5 comments:

LYaFRINA said...

hehheheh.. nk trygak.. tp belum beli lg..

Aini said...

ye ke? ni nak beli jugak ni.. suke bau wangi kat baju n cadar =)

Queen said...

nik pakai daia je...hubby suke yangtu...lain2 tak pakai...sebab dua2 tak tahan...pening..heee

JUE said...

Iyer? Cam nk try jer... Seblom2 ni mmg suke guna tapi biasa guna Daia or Softlan. Tapi ada member suggest soh cuci baju guna Dynamo jer...jimat x yah beli softlan dh.

kakngah said...

ye ke??
teruja aku beb!
haritu aku beli yg botol kaler hijau tu.. downy gak la..
apa tah tajuk dia.. lupa daaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...