Friday, August 6, 2010

Perhatian Buat Penggemar Burger King



 Assalamualaikum...

Something dari email aku
intro kopipes dari email dalam bahasa Arab]
[sape terer tolong la translate okeh~


يامسلمين خافوا على صحتكم وانتبهوا لمثل هالاماكن
المصيبة الناس تأكل من كل مكان بدون تحفظ
وبعدين نقول من فين تجي الامراض
مع دعواتي للجميع بالصحة والعافية
 
اكتشف الكويتين ان برقر كنج  يستخدمون لحم الخنزير في مطاعمهم
وعلى هذا تم حرق بضاعة المطعم في البر
على يد القائمين على البلدية  ..
 
وياليت ربعنا يسوون مثلهم لأن المطعم له فروع في ديرتنا في كل مكان
والدليل  في الصور تحت
  حسبي الله ونعم الوكيل

 


** Dear brothers & sisters [aku tiru sebijik cam dalam e-mail okeh!]
If you look at the picture, it says sausage patties.  In the US sausage is made from PIGs fat.  [Yucks!!!]<--- ini aku tambah..

** Kat Mesia camni gak ke??? Kadang2 teringin nak makan BK ni tapi lepas dapat email ni tetiba rasa geli la pulak!!!

3 comments:

mamarempit said...

gulppp....dh byk kali gak makan ms salu turun JB outstesen dulu2...huuuuu...astaghfirullah....

JUE said...

Dulu2 slalu mkn burger king. mmg sedap! Skang sbb dh byk sgt fast food yg ada kt KL ni...dh mcm cendawan tumbuh dh pn smpai x tau nk mkn yg mana satu. ~ nmpk sgt kuat mkn. Ngheee...

Harap2 x de la kt M'sia... n x perasan pulak BK ada sijil halal atau tidak. Nak kena gi check ni. ;)

icham said...

uih....patutla sedap gile2 punya long...JAKIM tido kot nie...ha hah a...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...