Friday, August 13, 2010

Cepatnya Masa Berlalu, Dah Banyak Aku Mengarut

Salam Jumaat everibodi.... Assalamualaikum...

Pagi tadi masa log in blog [konon nak buat fresh entry]  tang dashboard baru terperasan entry aku sudah mencecah angka 500. Tak sangka dah banyak aku melalut, mengarut, mencarut dalam blog tah apa2 aku nih.


Buat teman2 yang rajin mengadap entry2 aku tu terima kasih banyak2. Luv u all la itu macam.. [Encik suami pun dah rajin skodeng blog aku ni.. bahaya la nak kutuk2..("-_-)]. Walaupun entry aku ni idak le beribu2 macam orang lain tapi satu pencapaian membanggakan untuk blog S&P ni.. Alhamdulillah.

1 comment:

Queen said...

hee...kita nye angka post lebih kurang kan..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...