Thursday, August 12, 2010

Aku Sedar Diri Dah Tua... Kena Lebih Jaga Kesihatan

Hari tu masa beli barang dapur dah beli vitamin untuk anak2. Kali ni sebab dah insaf & sedar diri dah tua, so kena la jaga kesihatan dari sekarang. Singgah kedai hari tu sempat la beli multivitamin & B complex untuk aku & suami. 


Memula nak beli untuk diri sendiri (selfish sungguh bini si Amat ni) tapi pikir balik beli la sekali untuk hubby. Sian lak kat dia sebab asyik OT je dua tiga menjak ni. Badan pun naik letih2 [sampai nafkah bini terabai nih!!!!<--- tak aci]
So far dah seminggu telan vitamin2 ni, badan tu dah kurang la rasa lesu. Ade improvement la dari sebelum ni. Nak-nak time bulan pose ni takde la terasa sangat letihnya.

** Kali terakhir aku makan MV ni masa aku belum mengandung si Adib. Tak sampai habis sebotol, tau2 dah peknen la pulak... [agak2 MV ni boleh menyuburkan peranakan ke???---risau gak kot-kot tersangkut lagi!!!]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...