Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, August 4, 2010

Lelaki Dan Kereta Memang Tak Boleh Dipisahkan

Kalau ade lelaki mesti ade kereta
kalau ade kereta mesti ade lelaki
[apa relevannya??? Aku pun tak tau]
Selalunya kalau bab-bab kereta ni 
lelaki la yang paling minat
tak terkecuali laki aku
Ade ke minggu lepas dia & kawan dia sanggup tukar sport rim kereta suka sama suka
dah le sport rim kereta aku tu agak baru juga
katanya kawan dia yang nak tukar
Wira aku pakai rim 16" & kawan en somi pakai rim 17"
masing2 dah agreed, so depa tukar la suka sama suka
[kawan dia sanggup datang dari Puchong ke Batang Kali semata2 nak tukar sport rim tu..]
lelaki ni kalau pasal kereta semua sanggup yek. 
Laki korang perangai cam laki aku tak???

ni la rupa kereta aku yang telah ditransformer kan tayarnya..
besar godang rim saiz 17" tu
maunya asyik tersagat je dengan mudguard tu..
oops.. gambo bintik2 sebab diambil disebalik sliding door yang dah setahun tak cuci
[sebelum raya tahun ni kitaorang cuci la cermin tu..hehehehe]


11 comments:

Encik H said...

hahaha...tukar sport rim aje kejanye yer...

shirigami86 said...

sib baek dia tuka RIM kreta jer... kalau tuka kreta??? mane lah tahu tup2 dia cakap(arinie abg da tuka kreta EXORA.. )

JUE said...

Syani,

Bab2 rim x nk komen...tapi bab sliding door x cuci sthn nk komen!
"Kita serupa...nak raya baru cuci!"
kahkahkah

Ayen Giggs said...

Biaselaa,tu baru namenya lelaki.hehe...Mesti terasa berat ckit kan sebab rim makin beso...

SYANI said...

Acik,
Itu je yang mampu.. itu pun free kalau kena beli sori la..

SYANI said...

Shirigami,
Kalau tukar kereta lagi bagus.. Tingin nak kereta besar..<---tamak!!!

SYANI said...

Jue,
Welcome to the club....hehehe

SYANI said...

Ayen,
Berat orang berkata, berat lagi yang bawak kereta.. cam bawak stembroll la

mrs.ecam said...

samola smpi kdng dh tuko lme pong aku x pasan...bile d tnya die tuko ngan kwn die suke sme suke....lantoklah janji kete tu leh jln...hihihihii

SYANI said...

Mrs Ecam,
Betul..betul..betul...

icham said...

ish...jenuh parak minyak tue sport rim beso...he he he...