Tuesday, February 2, 2010

Ina Naim Di Batang Kali

Sape yang tak kenal Ina Naim kan?? Ala..... ex si Mawas Mawi dulu tu... 


Korang tau tak Ina Naim tu dah bukak restoran kat Batang Kali...
[Acah mak labu...]


- Ownernya bukan le si Ina Naim tu [maybe tuan punya restoran nama serupa kot] Namanya Restoren Ina Naim.. Tak caya??? Tengok ni...


Ha, cayolah cakap den. Siap ade menu lagi..




Ini dalamnya pulak... gambo luarannya tak clear nak tangkap sebab gelap.
[masa ni tak ramai lagi sebab kitaorang datang awal.. tapi hujung minggu penuh gak kedai ni]


Ni, insan2 yang kebulur.. 




Malam Jumaat lepas kitaorang anak beranak singgah le restoran ni. Specialty kat sini,  seafood & makanan Thai. Aku makan mee ladna - Sedap!, Acik (adik aku) makan Mee Bandung - Sedap!, hasben aku makan Nasi Putih, Telur Bungkus & Tomyam- Seriusly sedap! (pada tekak aku la...). Anak2 tak nak makan just minum air laici bandung jer...


Kalau dah minat pink, air pun nak kaler pink jugak... 




So korang yang duk kat ulu banat cam aku ni, kalau datang Batang Kali boleh singgah kedai restoran Ina Mawi Naim ni... Lagi satu ade satu restoran Kari Kepala Ikan kat Kolej Komuniti  Batang Kali.. Aku tak try lagi tapi orang kata sedap.. Harus singgah hujung minggu ni pulak la kot....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...