Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, February 11, 2010

Hanya perubahan kecil tapi efeknya besar

Apa yang kecil??? Apa yang besar????

Suspenda je aku ni... hahahaha

Dah namanya cuti yedak??? tentulah penuh dengan keboringan... Ulang rutin yang sama (tapi hari ni aku tak basuh baju- so segala berkenaan baju2 tak buat hari ni). 

Bila dah boring (nak blogwalk/chatting/YM & sewaktu dengannya pun malas), otak tu mula la pikir  macam2. Akhirnya sesuatu benda baru yang aku buat ialah ubah kedudukan meja makan.... (Hek eleh itu pun nak citer)

Dulu meja makan aku straight je kedudukannya dengan baris lantai. Tapi hari ni aku ejas sikit. Aku sengetkan sikit kedudukannya. Maknanya pusing 45 darjah dari kedudukan asal. (Kome paham ke maksud aku ni???)  So jadi le cenggini...

-dulu-

-sekarang-

Nampak tak beza??? Maybe kalau aku ambik gambar dari atas baru nampak difference kot.. Tapi takkan aku nak panjat dinding cam spiderman lak kan??? Very the impossible. Sapa yang tak paham, paham2 kan le...

Ruang akan ade dimensi yang berlainan. & view kita pun bila makan dah tak macam dulu. Nak2 sape yang duk kat sebelah tandas tu kini dah tak mengadap ke jamban la.... Satu lagi perubahan dalam rumah aku... Sila beri tepukan 30x...hehehehe

3 comments:

secangkir madu merah said...

salam ukhwah...
memang seronok klu main tukar2 kedudukan perabot...jadi interior designer sekejap ek.. setiap kali tukar rasa suasana baru walaupun sebenarnya dok benda yg lama gak kan?

kakyong said...

meja makan rumah kakyong terus en ayah letak hadap ke dinding.. huhu.. kalo tak ruangan jd sempit...

AISYAH HANI said...

ITU LE KITA NI KENA SELALU TRIAL & ERROR. EJAS SIKIT2 PUN AKAN NAMPAK PERUBAHAN KETARA...