Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, February 14, 2010

Aku suka AVON....

Petang Jumaat tu singgah AVON jap sebab nak beli barang yang customer order. Sebelum tu dah dapat SMS suh aku cillect hadiah.. Hadiah??? Benda Free?? Sape nak bagi ye dak?? Tu yang mencanak2 perasaan nak singgah AVON tu sedangkan barang yang customer order tu minggu depan pun boleh ambik..

Benda ni tak le mahal mana pun. Kalu korang beli pun ade yang tak sampai 10 hinggit pun. Tapi sebab namanya "HADIAH" kan.. sape yang tak suka. Nak2 pulak aku memang takde mende nih!!! Wah...i loike!!!!! Itu sebabnya aku suka AVON... I Lap U.. Muah!

Sori la gambo parkinson ni je yang ade sebab pastu bateri pun kong!!

Lepas ni aku boleh join geng Makcik Rehan timbang berat badan..Miahahahaha (Sila gelak ala2 shin chan & action kamen)

Sape nak berebut hadiah AVON cenggini, nak jadi member ke, nak beli barang ke boleh singgah cuci mata kat SINI

3 comments:

secangkir madu merah said...

dulu masa anak dara pernah gak jadik dealer avon...tapi skarang tidak lagi...

Norgadis Labuan said...

Aku pun suka avon..hehehe...

AISYAH HANI said...

Tak rugi jadi dealer AVon kan?? Kan??