Saturday, January 30, 2010

Memorable video

Godek punya godek lappy akhirnya terjumpa this video.
Ni laki aku la punya keje. Tapi this video memang a memorable one.
Lagipun ini je copy yang ade.. Original tak tahu kat mana.

[video ni masa aku preggy kan si Aleeya..gambo dia kena kuarantin pun ade lagi... so touching!]

-make sure korang punya speaker on ye.. baru la ade feel...-

video


Walaupun video ni hanyalah seminit je tapi sangat bermakna for the rest of my life...


[ops... ade sorang baby gemuk di saat2 terakhir tu.. itu bukan Aleeya ye... itu cousin hasben aku yang tua 2 bulan dari Aleeya...]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...