Thursday, February 18, 2010

Mari Pilih Spenda Cap Gantung

Hari ni baru start keje. Pepagi masuk opis buat2 keje sikit pastu mula la melalut...
jalan sana jalan sini
blogwalk sana blogwalk sini
catwalk sana catwalk sini [dah letih duduk je.. jenjalan ke tempat orang lain lak..]

pastu bukan email sana bukak email sini [aku ade 2 email tau satu personal satu lagi yang opis punya]

Masa bukak email tadi tah sape la forward gambo ni kat aku.. Kelako gak... Nah aku tunjuk kat korang
Sila gelak secara berjemaah... Wah hahahaha


Mari adik mari kakak.. pilih jangan tak pilih.... macam2 kaler ade... spenda cap gantung

Sape la punya jiran ni yek??? Tak segan silu langsung tayang reta benda sotong kering sotong basah semua cukup. Kalau jiran sebelah ni orang lelaki sure asyik stim jer... bahaya weh!!!

Kot ye pun nak jemur adik kakak korang ni, jemur la kat tempat yang terlindung sikit...buat malu jek! Ingat itu kedai lingerie ke ape????

1 comment:

CikguIna said...

mesti tu rumah che ya nun alif sbb depa mmg suka gantung2 mcm ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...