Tuesday, February 9, 2010

Di Kala Mama Sakit

Hari ni mama MC sebab selsema. Badan tak larat & asyik bersin jer...
Dah tahu mama ade kat rumah, si Adib nak berkepit la dengan mama dia. Yaya lak gi sekolah.

Lepas mandikan si Adib, mama asyik bergolek gelentang... (tak sedap badan kekdahnya). Bila nengok mama asyik dok landing je tau tak si Adib buat pe???

Anak jantan ku pegi ambik penyapu & menyapu rumah. Habis segala celah & kerusi meja dialihnya.. (nak menyapu beria2... macam mama dia pulak-cewah!!). Dalam dia dok sebok menyapu sempat la aku snap gambar dia... 

Oh anak terunaku dah boleh tolong meringankan beban mama... Terima kasih sayang...


tengok la tu bawah peti ais pun dia sapu....

ni dia tengak buang rambut2 gugur mama yang melekat kat bulu penyapu..

dari tingkat bawah sampai tingkat atas disapunya... pasni tugas sapu menyapu boleh hand over kat makudib la jawabnya....

1 comment:

Sarid Derus said...

Sangat rajin anak teruna sorang ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...