Friday, February 26, 2010

Dah Boleh Berstreamyx TAPI............

Bila dah tukar mudem so harus la dah boleh bertenet kan??? Jenuh memikirkan apa la masalah pc aku ni sampai takleh connect sampai sekarang. Tapi bila aku sambung kat lappy boleh lak connect. Tapi yang tak bestnya dah tak wireless la ke sana sini sebab wayar modem terpaksa ku cucuk ke bontot lappy.

Maybe cable kat router tu & pc tu terkena effect masa kejadian kilat tu kot... aku nak try tukar cable dulu. Nanti nak mintak kat Kelvin. Apa-apa pun, alhamdulillah aku masih boleh berintenet buat masa sekarang. 

Lupa lak nak wish uol salam Maulidur Rasul untuk semua..Selamat malam..

1 comment:

izzah said...

salam maulidur rasul..dan semoga dapat berinternet dengan jayanya!!..
hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...