Tuesday, February 9, 2010

One Drop Perfume for sale.. LIMITED EDITION!!!

!!Perhatian!! saya ni nak tolong member kat rumah sebelah ni ha...

Member ni  nak jual set ODP Egyptian Potion First Edition dulu (la ni dah tak ada di pasaran). Tapi la ni tinggal 2 jenis je -  set 3 & set 4 (women). Dia  ni nak habiskan stok (dulu dia beli extra kononnya nak jadi dealer..tapi dah hot2 chicken shit lak jadinya..) Lepas raya cina ni dia nak pindah Kelantan so masa kemas2 barang tu dia pakat jual kat kitaorang jiran tetangga ni..

Harga asal RM40 la ni dia nak jual RM25 je... sape nak boleh order kat sini. Kos pos adalah percuma!!! Tak rugi tau beli sebab dapat 10 jenis perfume... (yang sekarang punya kan ke 8 jenis jer)..



SET 03 WANITA (PINK)
1. Inspired by CK Be, Calvin Klein
2. Inspired by No. 5, Chanel
3. Inspired by Light Blue, D&G
4. Inspired by Vanilla Musk, Coty
5. Inspired by Sunflower, Elizabeth Arden
6. Inspired by Women Boss, Hugo Boss
7. Inspired by Palace, Paris Hilton
8. Inspired by Collection, Escada
9. Inspired by Poeme, Lancome
10. Inspired by Truth, Calvin Klein



SET 04 WANITA  (MERAH)
1. Inspired by Coco Mademoiselle, Chanel
2. Inspired by Aqua di Gio For Women, Giorgio Armani
3. Inspired by Weekend, Burberry
4. Inspired by Lolita Lempicka, Lolita Lempicka
5. Inspired by Baby Jasz, One Drop Perfumes
6. Inspired by Gold, Amouage
7. Inspired by Narcisse, Chloe
8. Inspired by Montana "Parfum de Peau", Montana
9. Inspired by Yohji, Yohji Yamamoto
10. Inspired by Amarige, Givenchy


Ok cepat2 sebelum kehabisan... Tinggal beberapa kotak je lagi... (Aku pun dah rembat 2 kotak... heheheh)

2 comments:

ija said...

syani..aku nak sekotak,yg pink.camna nak bayo?

AISYAH HANI said...

ko email kat aku nanti aku bagi tau cemana..
email aku: aikimi18@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...