Tuesday, February 2, 2010

Rambut baru

Semalam kan cuti Hari Wilayah so aku decided nak gi gunting rambut. Lepas ambil Yaya kat tadika, singgah le kedai rambut [yang biasa aku gi ]. Yaya pun nak ikut aku so aku mintak kakak tu potong rambut dia sekali. 


Lepas Yaya, turn aku pulak gunting. Pastu aku tukar fikiran nak buat rebonding lak... [ewah..ewah.. mentang2 dah gaji.. sakan berbelanja..hahahah]. Lagipun customer lain takde so memang spend masa anak beranak di kedai Thailand [akak tukang gunting tu org Siam]. Suka hati mak ayah kitaorang nak lepak dalam tu.


-tengah tunggu ubat rambut meresap... mengantuk giler...-




Lama gak  betapa dalam salun tu. Ada la dalam 5 jam aku duk kat sana. Lenguh montot & pinggangku... Tapi hasilnya... muemuaskan hati...  At last I finally have a fringe!!!




Rambut aku ala2 pendek begini


Fringe aku lak cenggini




Akhirnya.. rambutku jadi begini.. [cewah!!! tapi aku tak le lawa cam model ni ....]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...