Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, September 4, 2010

Kelas Tarian

Selepas tengok citer hindustan hari tu, hari2 anak aku dok mengulang tayang lagu citer tu jer.. Naik jemu tul duk dalam rumah ni, macam takde lagu lain. Peel anak2 aku ni, kalau depe dah minat satu bende tu asyik ulang2 sampai dia  jumpa benda baru lak. Dulu hari2 duk ulang Upin Ipin & klip ingat.com. [Klik sini kalau nak tengok]. Pastu penangan Britney Spears [lagu Ops I Did It Again], pastu lagu hindustan ABCDE tu, la ni lagu citer DHLJ [Dulhan Hum Le Jayenge].

La ni sampai dah terikut2 tarian dalam video clip tu pulak dah. Yang kakak dengan tarian ala-ala Linda Jasmine, adik lak dengan vokal cikgu Situ Hajar. Layan je la video ni..
[Gambar tak berapa terang sebab tak bukak lampu.. ni pun candid diaorang tak perasan, kalau diaorang tahu, sure takde aksi2 ni... <---- shy shy cat kunun!!!]


video

1 comment:

a kl citizen said...

hehehe tergelak tengok telatah diorang ni... yang si kakak tu ...kalahlah linda jasmine lepas ni