Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, September 16, 2010

ADIB IS OFFICIALLY 3 YEARS OLD..

Tanggal 15 September 2010 [semalam la tuh], genap la umur anak teruna aku 3 tahun. Dah makin keletah, makin lasak, makin mengada dan segala yang makin2 la. Kengkadang kelako, kengkadang nak marah..[Sampai Aleeya panggil Adib- adik kenaka (kelakar)]. Hai itu la anak jantan sorang.

Patutnya entry ni aku buat semalam tapi tak sempat sebab sebuk mengarang pasal raya. So malam tadi ade la celebrate sikit birthday dia. Buat la makan2 sikit tapi hanya family aku & cik Besah & the gang je. Jenjiran semua takde la ajak sebab bajet ciput la katakan [maklum la lepas raya ni.. pulus makin sikit]

Macam biasa mesti la ade kek abeday tu yu (birthday 2u). Beria2 dia nak beli kek. Sampaikan kek tu pun dia yang choose sendiri. Abah dia tolong bayarkan je la.. Sib baik la kedai kek kat Batang Kali ni tak le sampai tahap Secret Recipe, so regenya agak berkadaran le... [kek sepan je pun..].
 -the birthday cake-
-the birthday boy & the gang-

-singing time!!!!-

1 comment:

a kl citizen said...

wah memang ketara keterujaan birthday boy....

→ : hari Malaysia yang tidak berbekas di hati