Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, September 3, 2010

Pelakon femes singgah blog tak femes aku!!!

Masa nak hapdet belog ni kelmarin, tertengok la mesej2 kat chatbox kat tepi tu. Ramainya yang menulis kat situ tapi majoriti dari site tah apa2 tah. dalam banyak2 tu tetiba ade satu nama familiar. Dia familiar pada aku pun lepas kes si Ariel Peterpan tu la. Itu pun terbaca kat belog Abang Nara.

Aku tak tau la korang familiar ke tidak dengan minah sorang ni. Kalau nak kenal dia pi la google nama dia - MARIA OZAWA - sure korang jumpa punya...
Cantik orangnya tapi kerjaannya enggak cantik dong! 
[Apa merepek cakap indon ni.. walhal minah tu orang Jepun.]

Tak caya cakap aku yang dia singgah belog aku?? Tengok nih:
** tak ye tah tak minah tu yang singgah. Tah2 orang yang suka guna nama dia je..dah le tu siap ajak aku pi site dia lagi.. takut gak nak tekan link tu. Dibuatnya site porno tak ke naya!

3 comments:

suamihanyisterizuki said...

ahahha,
giler glemer belog sampai maria ozawa singgah...hehheeh

kakngah said...

blh kurus pose ko nok....

Queen said...

ahaha..takdela..taktik je tuh....ngeee