Tuesday, September 28, 2010

Jamuan Raya Opis

Semalam opis aku buat jamuan raya. Lokasi di Cozy Place [alah aku pernah citer dulu].

Actually jamuan raya ni di sponsor oleh salah sorang client opis ni. Kiranya dia memang banyak urusan dengan opis aku ni so tu sebab dia dengan murah hati sponsor la kitaorang makan-makan. Nak harapkan bos opis ni yang sponsor jangan harap le...

Jamuan semalam start kul 1 tengahari. Kiranya kitaorang lunch le. Memang dah booking restoran tu untuk organize kan jamuan kitaorang. So, bila sampai semalam semua dah dihidang, tunggu time di baham oleh kitaorang je le... Menu - Karipap, seri muka, nasi impit, kuah kacang, lemang, rendang, sate, kambing,  nasi goreng & kari laksa. Overalll, semua sedap la kecuali sate & rendang yang agak so-so je la. Ape pun puas hati la jugak... Layan je la gambo2 kitaorang ni..



semua staf sabar menanti time nak menjamu selera... Lauk pauk kat belakang kitaorang tu..-

 -view restoran dari sudut lain lak...  ni semua staf opis aku gak [kecuali yang belakang nun]-

 -Ni bos2 yang sangat "pemurah". Orang yang sponsor tu ialah Dato' Tan [yang duk tengah2 tu]. Bos yang 2 orang lagi tu bila lak nak sponsor ???-



 Kemuncak jamuan ade pertandingan baju tercantik. Ade dua kategori - laki & pompuan. Yang ni adalah finalis baju tercantik kategori lelaki. Cuba teka sapa yang menang??? Sape teka betul, aku belanja sate 5 cucuk.. hehehehe..

7 comments:

Queen said...

kadang bab belanja makan nie..cina lagi rajin..haih..

Jemari Seni said...

Seronok ada orang belanja... Lagi sedap rasa makanan tu kan hehehhe

Adlina Husaini said...

makan free memang best ^_^

buat sushi dengan ina

JUE said...

Sape yg menang baju tercantik tu? Yg 'red papa' tu ke? hehehe...
Syani x menang ker? ;)

SYANI said...

Queen, betul la cakap ko. Nape ek?? Melayu lak kedekut!

SYANI said...

Jemari Seni & Adlina,
benda yang free memang best..

SYANI said...

Jue,
Ko teke red papa yer... nanti aku kasitau jawapan.

Aku tak menang pun... baju aku biasa2 jer takde bling2 macam yang lain...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...