Monday, March 29, 2010

Surat Termination

Aduh... selama aku kerja ni, ni la first time aku nak buat surat termination. Peh.. jenuh membelek fail2 lama kot2 ade yang pernah dapat surat cinta ni. Peh tu meng'google' la cari contoh surat termination.

Memula bos aku suh cakap mulut je ngan budak tu. Aku tak sampai hati la pulak nak cakap kat dia [walaupun budak tu kurang manners & agak problematic sikit]. Last2 aku mintak one of the senior LA tolong cakap kat budak tu. Pastu  dia mintak aku buat surat termination tu. Pening kepala hotak aku memikirnya... 

Akhirnya,.. selepas sejam memikir & mengkopipes dari skorcareer.com..maka siaplah sudah surat tu... Belum mintak signature bos je lagi... 


Amacam english aku?? Ada tahap longkang DBKL tak??? Hehehe... 

Sape tak nampak tulisan tu klikkan je gambo surat tu...

1 comment:

Queen said...

takut kalau tengok atau baca surat termination..huwa.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...